Editace stránky Rozdíl mezi tatarkou a majonézou

Z Rozdíly.cz

Varování: Nejste přihlášen(a). Vaše IP adresa bude zveřejněna v historii této stránky.
Editace může být zrušena. Zkontrolujte a pak potvrďte změny zobrazené níže.
Aktuální verze Váš text
Řádka 4: Řádka 4:
== Majonéza ==
== Majonéza ==
Majonéza je rozmíchaný vaječný žloutek s rostlinným olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem či octem.
Majonéza je rozmíchaný vaječný žloutek s rostlinným olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem či octem.
 +
== Tatarská omáčka ==
== Tatarská omáčka ==
Je rozředěná majonéza obohacená o koření a zeleninu.
Je rozředěná majonéza obohacená o koření a zeleninu.

Uvědomte si, že všechny příspěvky do Rozdíly.cz mohou být ostatními uživateli upraveny, pozměněny či odstraněny. Pokud si nepřejete, aby váš text byl nemilosrdně upravován, pak ho do Rozdíly.cz neukládejte.
Uložením příspěvku se zavazujete, že je vaším dílem nebo je zkopírován ze zdrojů, které nejsou chráněny autorským právem (tzv. public domain), podrobnosti najdete na Rozdíly.cz:Autorské právo. Nekopírujte díla chráněná autorským právem bez dovolení!


Storno | Pomoc při editování (otevře se v novém okně)