Rozdíl mezi tatarkou a majonézou
Z Rozdíly.cz
(Rozdíly mezi verzemi)
(→Tatarská omáčka) |
|||
(Nejsou zobrazeny 4 mezilehlé verze.) | |||
Řádka 4: | Řádka 4: | ||
== Majonéza == | == Majonéza == | ||
Majonéza je rozmíchaný vaječný žloutek s rostlinným olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem či octem. | Majonéza je rozmíchaný vaječný žloutek s rostlinným olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem či octem. | ||
- | |||
== Tatarská omáčka == | == Tatarská omáčka == | ||
- | Je rozředěná majonéza obohacená | + | Je rozředěná majonéza obohacená o koření a zeleninu. |
Aktuální verze z 19. 1. 2017, 17:29
Rozdíl je jednoduchý. Tatarská omáčka se vyrábí z majonézy.
[editovat] Majonéza
Majonéza je rozmíchaný vaječný žloutek s rostlinným olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem či octem.
[editovat] Tatarská omáčka
Je rozředěná majonéza obohacená o koření a zeleninu.