Rozdíl mezi tatarkou a majonézou

Z Rozdíly.cz

(Rozdíly mezi verzemi)
(Založena nová stránka: nic)
(Tatarská omáčka)
 
(Není zobrazeno 5 mezilehlých verzí.)
Řádka 1: Řádka 1:
-
nic
+
Rozdíl je jednoduchý. Tatarská omáčka se vyrábí z majonézy.
 +
 
 +
 
 +
== Majonéza ==
 +
Majonéza je rozmíchaný vaječný žloutek s rostlinným olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem či octem.
 +
 
 +
== Tatarská omáčka ==
 +
Je rozředěná majonéza obohacená o koření a zeleninu.

Aktuální verze z 19. 1. 2017, 17:29

Rozdíl je jednoduchý. Tatarská omáčka se vyrábí z majonézy.


[editovat] Majonéza

Majonéza je rozmíchaný vaječný žloutek s rostlinným olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem či octem.

[editovat] Tatarská omáčka

Je rozředěná majonéza obohacená o koření a zeleninu.