Rozdíl mezi tatarkou a majonézou
Z Rozdíly.cz
(Rozdíly mezi verzemi)
(Založena nová stránka: nic) |
(→Tatarská omáčka) |
||
(Není zobrazeno 5 mezilehlých verzí.) | |||
Řádka 1: | Řádka 1: | ||
- | + | Rozdíl je jednoduchý. Tatarská omáčka se vyrábí z majonézy. | |
+ | |||
+ | |||
+ | == Majonéza == | ||
+ | Majonéza je rozmíchaný vaječný žloutek s rostlinným olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem či octem. | ||
+ | |||
+ | == Tatarská omáčka == | ||
+ | Je rozředěná majonéza obohacená o koření a zeleninu. |
Aktuální verze z 19. 1. 2017, 17:29
Rozdíl je jednoduchý. Tatarská omáčka se vyrábí z majonézy.
[editovat] Majonéza
Majonéza je rozmíchaný vaječný žloutek s rostlinným olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem či octem.
[editovat] Tatarská omáčka
Je rozředěná majonéza obohacená o koření a zeleninu.