Editace stránky Rozdíl mezi Dewarovou nádobou a termoskou

Z Rozdíly.cz

Varování: Nejste přihlášen(a). Vaše IP adresa bude zveřejněna v historii této stránky.
Editace může být zrušena. Zkontrolujte a pak potvrďte změny zobrazené níže.
Aktuální verze Váš text
Řádka 1: Řádka 1:
 +
{{Nové}}
Dewarova nádoba se používá na uchovávání látek s velmi nízkou teplotou (-200 až -100 stupňů Celsia - například tekutý dusík).
Dewarova nádoba se používá na uchovávání látek s velmi nízkou teplotou (-200 až -100 stupňů Celsia - například tekutý dusík).
Termoska se používá na uchovávání látek s "běžnými" teplotami (-10 až +100 stupňů Celsia - například studená šťáva nebo horký čaj).
Termoska se používá na uchovávání látek s "běžnými" teplotami (-10 až +100 stupňů Celsia - například studená šťáva nebo horký čaj).
-
 
-
{{Rozšířit}}
 

Uvědomte si, že všechny příspěvky do Rozdíly.cz mohou být ostatními uživateli upraveny, pozměněny či odstraněny. Pokud si nepřejete, aby váš text byl nemilosrdně upravován, pak ho do Rozdíly.cz neukládejte.
Uložením příspěvku se zavazujete, že je vaším dílem nebo je zkopírován ze zdrojů, které nejsou chráněny autorským právem (tzv. public domain), podrobnosti najdete na Rozdíly.cz:Autorské právo. Nekopírujte díla chráněná autorským právem bez dovolení!


Storno | Pomoc při editování (otevře se v novém okně)

Šablony používané na této stránce: